Loading...
Oznam

:welcome:



warpark-Forum


Aký Os(Operačný Systém) pužívate??

<<

.S.T.R.E.A.M.


User


Užívateľ

ID Užívateľa: 3135

Registrován: 13 črc 2009, 10:57



Příspěvky: 14
(Zobraziť: Všetko /Témy)

Poďakoval som: 0 krát

Poďakovali my: 0 krát



Peňazí na ruke: 0.00



Karma: 0

Příspěvek 28 črc 2009, 17:10

Aký Os(Operačný Systém) pužívate??

No ja neviem ako Chingi ale ja sa tešim na každý Service Pack ktorý microsoft pripravuje a neviem čo trepe že sa tim do*ere ja mam vistu a mam tam SP2 a šlape v poho
(podla mna vista bez sp nema vyznam)
<<

Chingi


User


Užívateľ

ID Užívateľa: 3080

Registrován: 09 črc 2009, 17:35



Příspěvky: 25
(Zobraziť: Všetko /Témy)

Poďakoval som: 0 krát

Poďakovali my: 0 krát



Peňazí na ruke: 0.00



Karma: 0

Příspěvek 28 črc 2009, 22:45

Aký Os(Operačný Systém) pužívate??

.S.T.R.E.A.M. píše:No ja neviem ako Chingi ale ja sa tešim na každý Service Pack ktorý microsoft pripravuje a neviem čo trepe že sa tim do*ere ja mam vistu a mam tam SP2 a šlape v poho
(podla mna vista bez sp nema vyznam)

ja netrepem .. ae mal som vistu 32 aj 64 bit .. a stale ked som stahol updaty abo neake nove veci od microsoftu do visty .. tak stale mi zacala viac a viac blbnuuut .. tak mi skus toto vysvetlit .. ked si taky macher na vistu ..
<<

.S.T.R.E.A.M.


User


Užívateľ

ID Užívateľa: 3135

Registrován: 13 črc 2009, 10:57



Příspěvky: 14
(Zobraziť: Všetko /Témy)

Poďakoval som: 0 krát

Poďakovali my: 0 krát



Peňazí na ruke: 0.00



Karma: 0

Příspěvek 29 črc 2009, 01:12

Aký Os(Operačný Systém) pužívate??

ja netrepem .. ae mal som vistu 32 aj 64 bit .. a stale ked som stahol updaty abo neake nove veci od microsoftu do visty .. tak stale mi zacala viac a viac blbnuuut .. tak mi skus toto vysvetlit .. ked si taky macher na vistu ..

Ja viem aktualizacia visty je doslova strašna ono to musi aj konfigurovať a podobne blbosti.....
mne to raz pri konfiguracii spadlo a cela sa mi do*rala dačo take maš na mysli ?

a ešte ku tim service packom SP1 dosť pomohol (čo sa tyka vykonu) keď som dal SP2 tak už idu aj aktualizacie v pohode...proste SP2 toho opravuje vela ...

čo dodať vista bez SP nema vyznam
<<

Chingi


User


Užívateľ

ID Užívateľa: 3080

Registrován: 09 črc 2009, 17:35



Příspěvky: 25
(Zobraziť: Všetko /Témy)

Poďakoval som: 0 krát

Poďakovali my: 0 krát



Peňazí na ruke: 0.00



Karma: 0

Příspěvek 29 črc 2009, 09:29

Aký Os(Operačný Systém) pužívate??

.S.T.R.E.A.M. píše:
ja netrepem .. ae mal som vistu 32 aj 64 bit .. a stale ked som stahol updaty abo neake nove veci od microsoftu do visty .. tak stale mi zacala viac a viac blbnuuut .. tak mi skus toto vysvetlit .. ked si taky macher na vistu ..

Ja viem aktualizacia visty je doslova strašna ono to musi aj konfigurovať a podobne blbosti.....
mne to raz pri konfiguracii spadlo a cela sa mi do*rala dačo take maš na mysli ?

a ešte ku tim service packom SP1 dosť pomohol (čo sa tyka vykonu) keď som dal SP2 tak už idu aj aktualizacie v pohode...proste SP2 toho opravuje vela ...

čo dodať vista bez SP nema vyznam


mno ako ja som mal sp1 .. bo tedy este som nevedel stahnut sp2 .. a ako vzkonovo sel pohode ..ae totalne tej viste zacalo d*bat ...
<<

Johnny


User


Užívateľ

ID Užívateľa: 3769

Registrován: 05 srp 2009, 12:03

Bydliště: Košice



Příspěvky: 3
(Zobraziť: Všetko /Témy)

Poďakoval som: 0 krát

Poďakovali my: 0 krát



Peňazí na ruke: 0.00



Karma: 0

Příspěvek 05 srp 2009, 12:49

Aký Os(Operačný Systém) pužívate??

Win XP professional, uplne v zaklade, stare listy bez pozadia

Iba dve veci sú nekonečné. Vesmír a ľudská hlúposť, ale tým vesmírom si nie som istý.
A. Einstein
<<

danti


Pokročilý


Super Uploader

ID Užívateľa: 5478

Registrován: 30 zář 2009, 21:45



Příspěvky: 328
(Zobraziť: Všetko /Témy)

Poďakoval som: 0 krát

Poďakovali my: 1 krát



Peňazí na ruke: 500.00



Karma: 0

Medaile: 1

Uploader (1)

Příspěvek 10 srp 2009, 11:09

Aký Os(Operačný Systém) pužívate??

Tak ja mám Windows XP Home Edition :


AMD Athlon(tm) 64 Processor
4000+
2.39 GHz,1,00 GB pamate RAM ... mne to stačí :phil:

Mám povolenie od uploadera HAVO kopirovat linky

Obrázek
<<

pipik


User


Užívateľ

ID Užívateľa: 1719

Registrován: 21 kvě 2009, 16:05



Příspěvky: 2
(Zobraziť: Všetko /Témy)

Poďakoval som: 0 krát

Poďakovali my: 0 krát



Peňazí na ruke: 0.00



Karma: 0

Příspěvek 12 srp 2009, 19:03

Aký Os(Operačný Systém) pužívate??

win xp prof.
<<

MarWin


User


Užívateľ

ID Užívateľa: 3836

Registrován: 10 srp 2009, 12:10

Bydliště: Zlate Moravce



Příspěvky: 42
(Zobraziť: Všetko /Témy)

Poďakoval som: 0 krát

Poďakovali my: 0 krát



Peňazí na ruke: 0.00



Karma: 0

Příspěvek 12 srp 2009, 22:17

Aký Os(Operačný Systém) pužívate??

aj ja mam tez XP Home Edition

[img_l]http://gallery.pcraj.com/out.php/i6045_jef2.png[/img_l]
[img_l]http://img5.imageshack.us/img5/6541/32329.gif[/img_l]
<<

Koblajs


User


Užívateľ

ID Užívateľa: 3287

Registrován: 26 črc 2009, 19:48



Příspěvky: 11
(Zobraziť: Všetko /Témy)

Poďakoval som: 0 krát

Poďakovali my: 0 krát



Peňazí na ruke: 0.00



Karma: 0

Příspěvek 13 srp 2009, 19:48

Aký Os(Operačný Systém) pužívate??

Já používám Windows XP Profesional.A jsem spokojený.
<<

MarWin


User


Užívateľ

ID Užívateľa: 3836

Registrován: 10 srp 2009, 12:10

Bydliště: Zlate Moravce



Příspěvky: 42
(Zobraziť: Všetko /Témy)

Poďakoval som: 0 krát

Poďakovali my: 0 krát



Peňazí na ruke: 0.00



Karma: 0

Příspěvek 24 srp 2009, 10:40

Aký Os(Operačný Systém) pužívate??

Jednoznacny Windows XP professional to je moj favorit

[img_l]http://gallery.pcraj.com/out.php/i6045_jef2.png[/img_l]
[img_l]http://img5.imageshack.us/img5/6541/32329.gif[/img_l]
PředchozíDalší




Zpět na Software & Hardware



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.
Installed phpBB version: 3.0.12
Český překlad – phpBB.cz
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO
Protected by Anti-Spam ACP
TOPlist